14-02-15 QUINTANA TRAVESSERA

Publicado: 17 febrero, 2015 en Sin categoría

Esta semana 14 de Febrer dia de San Valentin, els travessers que tots estem molt carregats de amor…. teniem previst anar a fer la ruta de Estubeny i la Cabrenta, en principi anavem a eixir los 3 mosqueteros, Checho, Potro i Gusta pero divendres a ultima hora el SR.Toni mos va dir que tenia mono de eixir i que vindria sense gitarse ja que treballava de nit i que si feem alguna asequible vindria i vam optar per canviar de ruta i fer la Quintana Travessera que ell encara no havia fet mai.

Vam quedar en la imprenta de Palomo Checho, Potro i Gusta i vam enfilar per el cami de darrere de Mercadona per BAsilio una sendeta que ens va dir Checho que bordeja la Pirotecnia i va a eixir al cami de L´Alcavo i baix de la BArraca, sendeta agradable i xula pero que estara millor cara abaix, un troset de carretera i estem dalt del Port, apareix Toni i enfilem per baixar el port i desviarse a la dreta direccio Xativa per el cami de Sant Antoni a buscar el atre costat de L´Autovia i paral-lel al cami de Bolvens comensar esta ruta entretinguda  i exigent al principi en les dos pujaes de pedra, prou desfeta i que sempre ens costa posar peu a terra, despres de una ultima pujaeta ve la part del camp de cross i la senda que vam descubrir que ens porta a la virgen en la finca de la Quintana. Que dir de esta senda, bonica, facil de ciclar, tobogans, vegetacio molt pero que molt xula.

virgen

Ja desde asi quedava bordejar la cantera i crusar la carretera per anar a buscar la Cova Negra i Bellus, aon mos estaven esperant en el BAr de la semana pasa pero esta semana havien tret la parrilla al carrer, ole i ole… que oloreta senyor.

parrilla

Despres de degustar la torraeta corresponent en el seu all i oli, en la panxa plena decidim tornar per els poblets a casa, Guadassequies, Benisuera i Alfarrasi  per completar la volteta 36 km de bona aventura

quintana 3

Gusta

Anuncios
comentarios
  1. Gusta dice:

    Bona ruteta, entretenguda, bones sendes, bones vistes i bona volteta per disfrutar de la bici i el esmorsar de torra espectacular, amuntt travessers

  2. sergi dice:

    La quintana travessera mola que te cagas, divertida i en alguns trams exigent, bona ruteta xe!!!

  3. Xavi dice:

    Bona ruta i bon esmortzar que vos vareu fotre, bandidos!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s