14-03-15 OLLERIA-ESTUBENY

Publicado: 16 marzo, 2015 en Sin categoría

Esta semana com teniem pendent de fer la volta de Estubeny que semanes arrere no vam fer per la pluja, era hora de recuperarla, la cosa no anava a pintar molt millor i les previsions eren de aigua tame… quedarem en el lloc de costum, Checho-Paco-Edgar-Potro i el tros de bacon Agusti que ja fea temps que no venia perque estava a dieta… enfilaren per la Gaveta direccio al Port aon estaven esperant-los els xiquets de Aielo, Juanra i Vicent, ja sols quedava baixar el port aon el presi Gusta ja havia pujat i baixat a la creueta dos voltes esperant als travessers lentos estos.

Ja en grup de 8 i amb uns nuvols amenasaors, enfilem per darrere del cuartel de la Guardia Civil de Canals, a buscar el cami del camp de futbol i per el Ponto anem a buscar Alcudia de Crespins, crusem per dins del poble a buscar la carretera que va al polígono, el crusem hasta el final a buscar els bancals pedregosos i la costera que ens porta casi al camp de tir, pujant esta costera comensa a ploure i a caure pedra i conseguim refugiar-mos en una caseta okupa uns 15 minuts a que parara un poc de ploure i de granizar.

REFUGI

CAMI 1

CAMI 2

 

En vore que amainava un poquet pujem hasta el cruse del camp de Tir i enfilem direccio a la carretera que va a Anna per diversos trossos de pista de baixada molt xula, crusem la carretera i per la part dreta anem pujant unes sendetes de barranc, ens trovem algun tramo vallat que no estava antes, el tros de bacon amb el seu olfato porcino trova un cami que bordeja la valla i els demes que som mes burros pasem per dalt, ens desviem a la dreta per baixar a buscar una senda que pareixia Marte per el color i per els clots i amb una xopa considerable quedava el ultim tramo de puja per bancals de tarongers i dixar-se caure hasta Estubeny.

 

En aplegar al bar Agusti veu a un auelo i crida Joseeeee i es queda mirant en care de ¿??? Ehh??? Es a mi??? Els xiquets de Aielo no poden aguantar la risa i es peguen un bac a lo pedrosaaaa… despres del esmorsar i probar la ceba del terreno, decidim que com anavem xopats i voliem acurtar enfilem per carretera direccio Rotgla i pasem els pobles Torrella, Llanera-Cerda i de nou a Canals aon es fem la foto en la mitica Lloca

LLOCA

i enfilem a pujar el porta on a Gusta li crida la dona que el xiquet es trova mal i te que tornar…. 50 km de aventura amb fret, aigua, pedra i diferents obstaculs, un dia espectacular de btt per a disfrutar.

Gusta

Anuncios
comentarios
  1. hanfry dice:

    Bona ruta encara q pasa per aigua i en alguns tramos vallats pero q vam poder esquivar…i la ceba de k-jose espectacular… amunt

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s