BOCAIRENT

Publicado: 21 mayo, 2015 en Sin categoría

DATA: 16 de Maig de 2015

*DISTÀNCIA: 55-65 km, segons lloc d’eixida dels travessers

*PARTICIPANTS:

-Xexo, germà de Boluman, germà de Boluhome, Boluxic. Gran valencianiste. President en funcions… Eterna oposició, Rubalcabra…

-Jorge Contreras, “Contre”, desterrat a Aielo, molt bon xaval. Llàstima que siga del Mandril.

-Rafa Gil, “el potro”, cap quadrat, el de les lessions, que fa el que siga per estar cada dissabte…

-Juanra, el xiquet d’Aielo, l’amic del Larios i les xiquetes de tota la vall. Ix en la bici més que la resta anem a treballar… Com diu Gusta: Juanra, alguns treballem… El nou valencianiste…

-Edgar. Bona persona, tranquil, grata conversa i molt de seny. El millor director de ruta. Coneixedor de ceps, nisprers, ciruelos, pardals i animals diversos. Amant de la natura.

-Xavi Blasco, “la màquina”, “el bouet”, alegria, honestitat damunt i baix de la bicicleta.

-Gustavet, un jabalinet, cosi prim del nostre president, que va vindre a saludar-nos prop d’Albaida, quan estavem pedalejant junt als companys de Cap Amunt, per donar-nos forces per a les pujades.

-Núvol, un falcó que ens acompanyà uns tros de pista prop de la font del Patge. Edgar ens va explicar que encara que era gran, tenia les ales en forma de C, i no rectes, com les àguiles. Va ser molt instructiu. Gràcies, Edgar, gràcies.

-Boleta, el conillet que es creuà per la senda, demostrant-nos que som lentos i “jabalins” farteres…

-Blanqueta, Negreta, Sombra i Mamelletes, les cabretes que trepàren molt més que nosaltres, per donar-nos enveja. Anàven com si res per parets verticals a 50 m damunt de la carretera…


*RUTA:

A les 7:30 h, ben matí, quedàrem els Ollerians, Xavi, Xexo i Potro, al lloc de costum. Xexo, que volia demostrar el seu “mando”, com no estava Gus, ens va dur, “més recte”, travessant el riu, on “probablement no passarà aigua”. En arribar, i després de vore peixos voladors que atravessaven les rodes de la bici, trobàrem més aigua que la prevista, i pel fang i enmig de les corrents ja vam tindre la primera aventura… (Un filòsof ja va dir: Una aventura és liar-se amb una tia. Açò és una gelà”)

IMG_4535-01-01

Finalment, i un poc retardats, arribàrem al camp de cross d’Albaida, on ens esperàven els estrangers, Juanra i Contre. De camí cap a Albaida, compartirem ruta amb els colegues de Cap Amunt. Xavi, amic de tots, xarrà amistosament. Tots compartírem impressions i comentaris.

A Albaida es juntà Edgar, que seria el director de ruta. Va contentar als pisteros a l’anada i als pedregosos a la tornada.

Des d’Albaida, cap a Adzaneta, i des d’alli, per la senda de costum, fins la pista, que ens dugué a la font del Patge, i continuant per pista, fins el Mas dels Carros, i més avant per la via verda fins Bocairent.

IMG_4541-01

IMG_4542-01

IMG_4544-01

IMG_4558-01-01

IMG_4564-01

De nou Edgar va triar; bar: El Xam, gran elecció. Bon esmozar, herberet de regal i calcetins de bades… Tomaaaa

IMG_4568-01

Després de l’àpat anàrem a vore  des de lluny les covetes, i pel Pont vell, gaudint d’una vista preciosa del poble, iniciàrem el Camí de ferradura de Bocairent a Ontinyent, que estava ple de pedres i ens va fer usar els piolets en alguna ocasió.

IMG_4570-01

IMG_4573-01

IMG_4578-01

IMG_4580-01

IMG_4581-01

IMG_4583-01

IMG_4584-01

IMG_4586-01

Pel Molí del Pas, arribàrem al Pou clar, i ja per carretera, fins Ontinyent, on el millor director de ruta ens abandonà, i continuàrem fins Aielo i d’ahi fins la benvolguda L’Olleria.

De nou una bona ruta, compartint la millor companyia i lluint el nostre millor tratge: la senyera!!!!

Amunt Travessers!! i fins el pròxim dissabte.

Rafa Potro

Anuncios
comentarios
  1. Xavi dice:

    Espectacular la nova senda-trialera per a eixir de Bocairent directes al port!!!
    Molt bona iniciativa Edgar!!

    Amunt!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s