31-05-15 2ª PEREGRINACIO A LA MARE DE DEU OLLERIA-VALENCIA

Publicado: 2 junio, 2015 en Sin categoría

Este any i despres de varios canvis de feches per vore la millor i que puguerem anar tots, vam decidir ferla el 31 de Maig un dia abans que la de l´any passat, amb 3 noves incorporacions , Juanra-Hecto i Vicent que completaren els 15 travessers que anaven a vore a la patrona a Valencia respecte als 12 del any passat.
A les 7 desde el punt de partida de la coxera de Xavi alguns mes puntuals que atres amb apretons de ultima hora ehhh Victor ens ferem la tradiconal foto de partida.

IMG-20150601-WA0033

Enfilem direccio a Caputxins per a buscar la gaveta i la puja al port, el dia amaneix fresquet i poc a poc anem trobant el ritme, baixem el Antic port direccio a Canals i per l´esglesia busquem la lloca i crusem Canals per anar ja buscant els pobles de Cerda-Torrella-Llanera i Rotgla aon trequem per crusar la autovía i per via de servici anar a buscar el Antic port de Carcer aon teniem el unic tram de pujaeta i Beneixida, a buscar diversos pobles que anem recorreguent per els dos costats de la autovía, la gent parlant i disfrutant de la volta, el nostre presi Gusta no estava pasant-ho molt be, el dia anterior estaba engripat, amb mal de cap i havia comensat la volta en tremolors, blanc i destemplat…

Apleguem sobre les 9:40 a L´alcudia aon la nostra amiga Desy mos havia reservat la taula en el carrer, ens llevem roba, ens relajem un poquet i es fem el merescut esmorsar i un paracetamol pal presi ahhh i 14 bocadillos pa juanra que en esta volta ha apres la diferencia entre mayonesa, all i oli i picaillo, despres de la gran atencio, picaillo, rons i paracetamols, ens fem la foto pal recuerdo anual en Des.

IMG-20150601-WA0035

 

 

Mes tart de lo normal enfilem de nou a buscar Picassent, Silla, Catarroja i en el temps apretat apleguem a la ultima rotonda antes de la creu coberta aon els nostres amics Javi i Mª Jose estaven en la pancarta de Benvinguda esperantmos.

IMG-20150601-WA0001

 

Despres de unes rises i uns masclets per anunciar la arriba dels travessers a la capital, ens acompañen el ultim tramo per entrar en mosatros en la Basilica, fotos i mes fotos i rises i mes rises, sen anem a dinar i descansar contant anecdotes i sensacions en esta volta que esta tornant-se tot un classic.

IMG-20150601-WA0007

IMG-20150601-WA0039

IMG-20150601-WA0040
Despres del dinar ja emprenem la torna cap a l´estacio per a agarrar el tren, pero este any Vicent Vaño decidix provar sort en el interventor i rogar per favor que mos dixen tornar en el que para en Montaverner i amb el seu “don de gentes” ho conseguix, per lo que tots evitem pujar el port que tant dur es fa despres de la torna, concluint aixina este magnific dia en 89 km de bona ruta, bona gent i bon ambient.
Gusta

Anuncios
comentarios
 1. Xavi dice:

  Gran dia de amics i bici. Lo millor de la ruta la ilusio i les ganes que tots li fiquem, les rises, el bon rollo, etc…

  L’any que ve mes i millor i sempre per les travesses!!

 2. Sergi dice:

  Un dia amb familia que es el que som, molt bon rollo, i una volta ja memorable que es deu fer tots els anys. 😛😛😛😛☺☺

 3. Gusta dice:

  Gran ruta de peregrinacio a la Mare de Deu, gran ambient en la volta i molt gratificant vore el entusiasme de tots en aplegar a la capital, TRAVESSERS TOTS A UNA VEU VISCA LA MARE DE DEU….. amunt Amics

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s