Banyeres de Mariola

Publicado: 7 junio, 2015 en Sin categoría

Per a esta semana s’havía decidit per majoría fer una ruta molt rodadora. Edgar es va encarregar de planetjar l’itinerari i els demés confiarem com sempre en la seua sabiduría, aniríem a Banyeres de Mariola a esmortzar al bar del Poli…

A les 7:28 estavem Vicent, Paco, Juanra i Xavi esperant al Potro, qui va arrivar en punt a les 7:30 i de la alegría perque no anavem a fer cap de senda mos va sorprendre amb un insòlit ballet a la porta de la cotxera.

A bon ritme varem anar cap a Albaida, tant que varem arribar 15 minuts abans de l’hora acordada. Esperarem a Edgar i a les 8:30 eixirem cap a Banyeres.

Varem anar per la Font del Patge, per els carros, la senda xixarra i després paral.lels a la via del tren hasta Bocairent. Després continuarem paral.lels a la carretera i mes tard per camins hasta Banyeres, tot açò com si no estiguerem be, com si es tractara de una cotrarrellotge… En arribar a Banyeres mos trobem amb la sorpresa de que mos quedava creuar el pobel cap a munt hasta el Poli per a acabar de fer ganeta, a mes de un en arribar dalt mos tremolaven les cames…

Varem esmortzar molt be i molt agust entrepans de carn i embotit a la brasa, amb cervessa fresqueta i cafenent del temps perque la calor ja anava apretant.

IMG_4668-01

Després de esmortzar Edgar mos va portar per una senda per la que varem baixar desde el Poli hasta la part de baix de Banyeres, i desde allí emprenguerem la tornada amb el vent en contra per els mateixos camins per els que havíem anat.

En coronar la pujada dels carros mos varem fer la foto de ruta i varem continuar per el Tourmalet, Agullent i vía de servici hasta Aielo, i desde allí a casa per el camí.

IMG_4671-01

En total varem fer uns 90kms, a bon ritme i amb molt de desgast. Ruta per a rodar i fer kilòmetres ideal per a tots els travessers.

Xavi

comentarios
  1. Gusta dice:

    Bona ruta amics, pero aneu aspai quant aneu per autovia en els coches que van com a locos….. Amuntttttt

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s