23-01-16 LA FONT DEL BALADRE

Publicado: 26 enero, 2016 en Sin categoría

Esta setmana, Edgar ens havia preparat una ruta per el paratge de la font del Baladre, a Muro d’Alcoi , on faríem una senda que Gus tenia ganes de fer.

A les 8 en el lloc de costum; Gus , Paco i Rafa ixen de l’Olleria direcció al poliesportiu d’Agullent, on havien quedat en Edgar a les 9:15. Ja tots reunits , xarrem amb els de Cap Amunt, que ens diuen que van a Alfafara, i pujem per el tourmalet cap a la pista del Torrater. Una volta tots, ens despedim dels companys de Cap Amunt , ens fem la foto, i a seguir.

   todos torrater

Ens dirigim per la pista cap al Mas dels Carros , on baixarem fins l’estació d’Agres per on agafem la via verda fins el pont del Riu Agres, on baixem a la carretera Muro-Bocairent per fer un tram de 3,5km de carretera fins l’entrador del paratge de la font del Baladre.

todos 2todos 1

Ara comencen les sendes… .Gus enxufa la càmera, i cap avall. Es una senda que va serpentejant el barranc uns 4,4km paral·lela al riu Agres, entre canyes i xops (la proxima volta anirem en primavera o tardor, ja que al ser un lloc de ribera, sera mes bonic voreu colorit) i pràcticament sense pedres; cosa que va encantar a Rafa i Paco….inclús a Gustavo.

canyar

Una volta arribem al final de la senda, en el pont de la carretera Muro-l’Orxa que esta poc abans de Setla de Nunyes, anem direcció Muro per trobar un bar on esmorzar.

Ens fem el cafenet, ens posem el casc i a seguir. Ens dirigim per dins de Muro per la antiga nacional en direcció a la venta el ventorrillo, per pujar el port d’Albaida per la via de servici, i una volta dalt, per la cantera i el barranc del riu Albaida, a la redona de atzeneta. Anem en Edgar fins l’estació d’Albaida, on ens deixa per anar a casa, i els travessers per el camp de cross i camins, a l’Olleria. 62km amb una senda nova…que casi segur mes avant repetirem.

 

EDGAR

Anuncios
comentarios
  1. Gusta dice:

    Ruta espectacular molt entretinguda en un poquet de tot i el paratge del BAladre val la pena vorel, de les millors rutes que hem fet, pa repetir

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s