28-02-16 BENIGANIM AMB TEAM EVOLUTION

Publicado: 4 marzo, 2016 en Sin categoría

Volta del diumenge 28 de febrer; hui les fotos son escases, i com anem cami de la.Setmana Santa, els tocaba esmorzar sardina sala, amb pimentons i ou fregit, tot fet per la nostra amiga Consuelo del Bar La Cuxa de Beniganim. Hem.eixit de.Canals algo passades les 8 del mati, José Victor Alventosa, Toni Pla, i jo, mirant al cel , per vorer.quina sorpresa ens esperaria, nubols, sol, aire, plutja??? Ja vorem!!!

Agarrem cami port de L’Olleria, on ens esperaba l’amic Gustavo Juan Mompo amb dos companys mes dels Travessers, Rafa i Edgar, tenia moltes ganes de coneixer.los. Aplegue dalt, soletes, ens reagrupen i continuen. Agarrem cami del Salido, Bellus, i sendes del riu, fem.els tobogans, crucem la via del tren, fins aplegar als camins que ens porten a la pujada de l’ermitanyo, Romagueda. Ens crucen en part de la Penya El Bac, ells cap a baix i nosaltres cap amunt. Pugem al deposit, ja amb ganes d’ esmorzar.

Uns amb el plat.que vos he pressentat i altres ens fem bocata, jo crec que Consuelo me veu prima, i cada vegada m’el fa mes gran, tortilleta de carxofes, ummmmm!!! Deliciosa!!! Acabem.fent.mos xupito d’Herberet. Eixim.calentets i prenguem cami pel pantano de Bellus. Fem pobles com, Alfarrasi, Montaverner i altres que no recorde el nom, i apareguem de nou a l’Olleria, on ens despedim dels nostres nous amics. Nosaltres continuem pujant cap el port de l’Olleria, vigilant uns nubols que no ens agraden, aire en contra, i pujant, pujant. Alguna gota ens pilla, pero no tantes com les que han caigut quan hem aplegat a Canals. Volta entretinguda de cuasi 60 kms, divertida, entretinguda i com sempre amb molt bona companyia. Fins proper diumenge i encantada d’haber conegut a dos Travessers.

sardina

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s